2017. április 14., péntek

LAMININE OMEGA+++ Az egészséges keringési rendszer alapja!

Egészséges táplálkozás az Omega-3, -6, -9 zsírsavakkal

A többszörösen telítetlen zsírsavak rendszeres fogyasztása elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez, de kimagasló szerephez jutnak a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos (pl. mell-, prosztata- és vastagbélrák) betegségek prevenciójában is, sőt még a csontritkulás, egyes pszichés zavarok, bőrpanaszok, bizonyos autoimmun problémák és allergiák megelőzésében vagy enyhítésében is.

Az Omega zsírsavak esszenciális zsírsavak.

Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani ezeket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Hogyan juthatunk hozzá ezekhez az értékes tápanyagokhoz természetes formában, ha nem akarunk a szintetikus készítmények felé fordulni? Azt szokták mondani, hogy ha változatos az étrendünk, akkor nagy valószínűséggel minden szükséges tápanyaghoz hozzájuttatjuk szervezetünket. Azonban ezek az értékes zsírsavak csak nagyon kevés természetes élelmiszerben fordulnak elő, ráadásul,  nem szerepelnek gyakran a magyar konyha és a magyar gasztronómia mindennapi palettáján. Ilyen például a lazac és a különféle tenger gyümölcsei.

Miért van szükségünk az Omega zsírsavakra?

Mert az Omega 3 zsírsavak szerepet játszanak: a szívbetegségek kialakulásának csökkentésében, a vérsűrűség csökkentésében, a vérnyomás csökkentésében, a vér triglicerid szintjének csökkentésében, az erek rugalmasságának megőrzésében, a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában a bőr nedvességtartalmának, puhaságának fokozásában.
Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. Hiánya az agyműködés zavarán keresztül számos mentális problémát okoz, így szerepe van a hangulatzavarok, de még a schizofrénia kialakulásában is.
Mert az Omega-6 zsírsavak hiánya az alábbi tüneteket okozhatja: bőr-, és szemszárazság hajhullás bőrön keresztüli vízveszteség, zsíros máj,  veseleállás, tanulási problémák hangulatingadozás, koncentrációzavarok, hiperaktivitás, lecsökkent hormontermelés, immunrendszeri-, és ízületi problémák, gyakori fertőzések, lassuló sebgyógyulás, szívritmus-, és emésztési zavarok.
Az Omega-9 zsírsavak pedig egészségesen tartják a szív-és érrendszert, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, és segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében.
Hogyan tudjuk beszerezni az Omega zsírsavakat? Vajon honnan jutunk hozzájuk a lehető legkevesebb utánajárással, és a lehetőségekhez mérten minél kevesebb forrásból.
Felhasználva a legmagasabb minőségű, biztonságos forrásból származó összetevőket, a Laminine Omega+++ szabadalmaztatott termékünk, amely tulajdonképpen omega zsírsavakat, Koenzim Q10-et és K2 vitamint tartalmaz. Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat.
CoQ10 erős antioxidánsként védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen a vérerekben, megtisztítva azokat megfelelő véráramlás számára.
Vitamin K2 segítségével eljut a kálcium a csontokba és a fogakba, ahol szükség van rá és megakadályozza, hogy az artérikákban lerakódjon.

Ajánlott mennyiség: naponta 1-2 alkalommal 1 kapszula étkezés előtt.



  • SKYPE: roly5353
  • Keress meg, ha további kérdésed van!
  • Tel.: +36205760277
  • E-mail: koppandineilona@gmail.com
  • Ezen a linken éred el a regisztrációs oldalt.
  • Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése